GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND
  • en

ONS TEAM

RENSKE HORN
Illustrator

EDWIN DIJKHUIZEN
IT & Organisatie

MAX KAPSHTYK
IT & SEO-specialist

EVA DE RAADT
Tekstschrijver

MELANIE NAHAR
Vormgever

Hoi! Ik ben Renske

Elke Haarlemmer heeft er wel ééntje: een plek of gebouw dat extra speciaal is. Het maakt niet uit of je alweer een tijdje weg bent, hier al jaren woont, of vooral vaak op bezoek komt. Herinneringen genoeg en voor ieder wat wils. Het stadhuis bijvoorbeeld, wat een prachtige trouwlocatie. Of wat denk je van de karakteristieke Koepel en de Amsterdamse Poort? Niet te missen als je via de Amsterdamsevaart rijdt. En als geschenk ontzettend origineel.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt alle verassende cadeaus in mijn webshop!

Mijn eigen favoriete gebouw is het Centraal Station van Haarlem. In combinatie met de Droste fabriek. Vroeger, als ik met de trein Haarlem binnen kwam rijden, dan trof de geur van cacao me vaak al halverwege de trap. De bitterzoete geur van ruwe cacaobonen die je vertelde dat je thuis was. Wat een fijn gevoel was dat zeg. En daarom hangt de print van Droste nu in mijn gang.

Haarlemse Huisjes is een eindeloze serie illustraties van bijzondere Haarlemse gebouwen. Unieke tekeningen die ik met veel plezier verwerk tot waardevolle woonaccessoires en cadeaus. Zoals postersprints en sleutelhangers. Ook verkoop ik kaartenkettingen en verjaardagskalenders. Bijna elke maand komen er nieuwe verrassende producten bij!

Veel klanten vinden het leuk om mijn huisjes te verzamelen. Terwijl anderen ze juist weer graag weggeven. Maar voor wie je ook een kadootje in gedachte hebt: hopelijk beleeft diegene er net zoveel plezier aan, als ik had tijdens het maken! En heb je weinig tijd? Klik dan direct door naar onze absolute besteller –> een bijzonder gekleurde plattegrond van Haarlem. Exclusief te koop in deze webwinkel.

Met de hartelijke Haarlemse groetjes,

handtekening-Renske
Pssst… Ben je minder bekend met Haarlem, maar wel dol op Hollandse huisjes en bijzondere cadeaus? Wil je dat een cadeau speciaal voor iemand is? Neem dan ook eens een kijkje op Hollandse huisjes of Amsterdamse huisjes. Ook daar zijn de gifts een terugkerend feest van herkenning! En gegarandeerd een origineel cadeau!